tirsdag 28. april 2009

Jeg har vært på sykurs.


Denne syvesken laget jeg på sykurset, den var enkel og morsom og sy. Man vrangsyr en kvadrat og bretter den deretter til og vips så er du ferdig. Dette er en kjempefin gaveide. 


Jeg sydde også denne  sminkepungen med englebilde på. Bildet er skrevet ut på laserprinter og deretter limt på stoff. Man smører da hvitt lim på bilde og på stoffet, deretter stryker man det tørt mellom matpapir. Så legger man det i vann å gnir forsiktig så papiret "ruller" av . så stryker man det tørt igjen mellom matpapir og så har man på litt matolje over bildet for å få det frem ordentlig. Kjempeartig teknikk , dette kommer jeg nok til å prøve mere av. 

mandag 20. april 2009

Kort i rosa.



Det blir ikke all verdens kortlaging for tiden men har laget to nye i rosa da. Har litt dilla på den fargen  enda;) Ble inspirert av kort som var avbildet i Ett trykk. Av å til så sitter det langt inne hvordan man skal lage kortene og da er det så greit å ha noen å se etter. 

mandag 13. april 2009

Bursdagskort.


Har laget et bursdagskort

Takk til dere som legger igjen spor! Det blir jeg glad for:)

torsdag 9. april 2009

Nye kort





Har prøvd meg på et konvoluttkort, og så har jeg laget et vanlig et også. Konvoluttkortet var artig å lage da, spennende å prøve noe nytt istedet for å lage alle like. Fant oppskriften på det første nr.  i Ett trykk.

Endelig er våren her.



Har vært ute å sett i hagen i dag, å her har Krokusene blomstret som bare det:) 

Sindre syntes det var kjempestas å sitte å se på oss når vi var ute.